Geachte bezoeker,

Met trots presenteren wij de vernieuwde website van ons restaurant ‘Mamoura Plaza’, gelegen in het prachtige Neede. Voorheen bekend onder de naam ‘De Pyramide’.

In het restaurant vindt u een gezellige sfeer waar u heerlijk ontspannen een gerecht van de kaart kunt eten. Maar wanneer u juist gezellig wilt bijkletsen tijdens het eten, dan kunt u plaats nemen aan de bar.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen, ook wanneer u niet gereserveerd heeft,
heet het personeel van Mamoura Plaza, u van harte welkom.

Afhalen en bezorgen

Afhalen is uiteraard nog steeds mogelijk. Dit kan uiteraard via onze online site, via ons telefoonnummer 0545-292067 en natuurlijk ook bij ons aan de bar in het vernieuwde restaurant. (Let op, dit is dus niet meer in de nieuwe aanbouw!)
Daarnaast is het mogelijk uw bestelling bij u aan huis te laten bezorgen en online via iDeal af te rekenen.

Er is ook de mogelijkheid een gerecht van de kaart te eten aan de bar in ons het restaurant onder het genot van een drankje en wat gezelligheid van ons enthousiaste personeel.

Bezorgingen:
Net als voorheen bezorgen wij nog steeds de gerechten van onze bestelkaart in Neede.
Voor een bestelling kunt u het volgende nummer bellen: 0545 292067 of via onze online site

Het restaurant

Het gehele restaurant heeft een totale metamorfose ondergaan. Alles is vernieuwd, behalve de vertrouwde menukaart. Deze bevat nog steeds precies dezelfde gerechten als voorheen.
Op de plek waar vroeger de keuken heeft gestaan, staat nu een grote rode bank waar u met een grote groep mensen gezellig kunt eten.
Kortom, het menu is weer als vanouds, maar de omgeving is totaal vernieuwd. uiteraard is de gezellige bekende sfeer gebleven.-

Reserveringen:


Voor reserveringen kunt u tijdens de openingstijden contact opnemen met ons telefoon nummer
Tel.: 0545 292067

Buffet

Voor bijzondere gelegenheden kunt u een buffet reserveren. Dit buffet is geschikt voor groepen vanaf 20 personen. De gerechten en andere invullingen zijn allemaal bespreekbaar. Voor meer informatie of reserveringen bent u welkom in ons restaurant tijdens de openingstijden. Ook is het mogelijk een e-mail bericht te sturen.

Catering

De catering wordt op verzoek bij u thuis, op het werk, verening of feest aangeboden. U kunt uiteraard zelf uw wensen doorgeven zodat wij het menu eventueel kunnen aanpassen naar uw wensen.
De prijzen van het catering menu gaan op basis van de gewenste samenstelling van het menu. Hierdoor is het niet mogelijk vooraf een prijs te geven.
Via het telefoon nummer 0545-292067 kunt u contact opnemen voor meer informatie. Uiteraard bent u ook welkom in het restaurant.

Tot ziens bij Mamoura Plaza