Het restaurant
 

Het gehele restaurant heeft een totale metamorfose ondergaan. Alles is vernieuwd, behalve de vertrouwde menukaart. Deze bevat nog steeds precies dezelfde gerechten als voorheen.
Op de plek waar vroeger de keuken heeft gestaan, staat nu een grote rode bank waar u met een grote groep mensen gezellig kunt eten.
Kortom, het menu is weer als vanouds, maar de omgeving is totaal vernieuwd. uiteraard is de gezellige bekende sfeer gebleven.

- bekijk de actuele menukaart -

 

 
Buffet
 
Voor bijzondere gelegenheden kunt u een buffet reserveren. Dit buffet is geschikt voor groepen vanaf 20 personen. De gerechten en andere invullingen zijn allemaal bespreekbaar. Voor meer informatie of reserveringen bent u welkom in ons restaurant tijdens de openingstijden. Ook is het mogelijk een e-mail bericht te sturen.
 

 
Catering
 
De catering wordt op verzoek bij u thuis, op het werk, verening of feest aangeboden. U kunt uiteraard zelf uw wensen doorgeven zodat wij het menu eventueel kunnen aanpassen naar uw wensen.
De prijzen van het catering menu gaan op basis van de gewenste samenstelling van het menu. Hierdoor is het niet mogelijk vooraf een prijs te geven.
Via het telefoon nummer 0545-292067 kunt u contact opnemen voor meer informatie. Uiteraard bent u ook welkom in het restaurant.
 

 
Openingstijden Restaurant
 
Tijdens de volgende tijden kunt u een gerecht komen nuttigen in het nieuwe en gezellige restaurant. Reserveren mag, maar is niet noodzakelijk.
Maandag Gesloten
Dinsdag t/m Donderdag 15:00 tot 23:00
Vrijdag & Zaterdag 15:00 tot 00:00
Zondag 14:00 tot 23:00
 
Tot ziens bij Mamoura Plaza
 
 
 
 
 
production by OphetInternet.nu
Home Nieuws Restaurant Bezorgdienst Foto's Route Contact Menukaart